פיצה תפוחי אדמה & taleggio
פיצה תפוחי אדמה & taleggio יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 453 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תערובת פיצה, תפוחי אדמה חדשים, דלעת חבילה מוצקה, וגבינת טלג'יו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. פיצה תפוחי אדמה-שומר עם טלג'יו, פוטנסקה פיצה עם טאלג'יו וארוגולה, ו טאלג'יו הכמהין ופיצת פטריות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הפוך את הבצק בעקבות הוראות החבילה.
לרדד דק כדי להפוך מלבן על 30 x 40cm, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה משומן היטב. כיסוי עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות במשך 20 דקות. מחממים התנור ל 220C / מאוורר 200c / גז 7.פורסים את תפוחי האדמה דק ומרתיחים במים מלוחים, או קיטור, עד רק במכרז, על 3-4 דקות,ואז לנקז היטב להתייבש לטפוח. לגרוס את בצל האביב. תחתוך את הגבינה.
מורחים את תפוחי האדמה על בצק הפיצה וטפטוף עם קצת שמן זית. לפזר על הבצלים, גבינה ולארדונים.
אופים במשך 15-20 דקות, עד ציפוי הוא פריך וזהב.
חותכים לריבועים כדי לשרת.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיזזן בתפריט? נסה זיווג עם Sangiovese, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto