פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין חדשה
פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין חדש דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 1433 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תערובת פיצה, שמן זית, נמל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין, פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין חדשה, ו פיצה תפוחי אדמה עם רוזמרין וברי.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מחממים מחבת מים, עצה בפרוסות תפוחי אדמה ומבשלים במשך 5 דקות עד רק מבושל דרך.
ניקוז ממש טוב. עצה לתוך קערה עם שמן זית ורוזמרין.
מערבבים יחד היטב, כך תפוחי האדמה מצופים לחלוטין בשמן.
מניחים את בסיסי הפיצה על תבנית אפייה. לפזר את הגבינה על בסיס הפיצה, ולאחר מכן לארגן את תערובת תפוחי אדמה על גבי. מתבלים במלח ופלפל, ואז אופים במשך 20 דקות, עד שבסיס הפיצה מוזהב ותפוחי האדמה מתחילים להשחים.