קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה

פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרובולון, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 58 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו קרוקט די פטאט (קרוקט תפוחי אדמה), גט (תפוחי אדמה "עוגה"), ו לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מקלפים אותם ומעבירים אותם דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מוסיפים את הריקוטה, הפרובולון, הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. יוצרים פיצה בגודל 6 אינץ 'בידיים רטובות, בעובי של כ-1/2 אינץ', ולוחצים כל צד של כל פיצה לצלחת מלאה בפירורי הלחם. מניחים בצד עד שהכל נגמר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פרובולוןפרובולון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
במחבת טפלון בגודל 8 אינץ ' מחממים 1 כף שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים פיצה אחת בכל פעם לתבנית ומבשלים כ -4 דקות לכל צד, עד שכל צד חום זהוב כהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הניחו את הפיצה המבושלת על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז עד שהכל נגמר. להגשה מניחים את הפיצה על מתלה על דף עוגיות ולתנור שחומם מראש ל -450 מעלות למשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוציאים ומגישים בערימה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.