פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרובולון, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 58 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו קרוקט די פטאט (קרוקט תפוחי אדמה), גט (תפוחי אדמה "עוגה"), ו לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ-25 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מקלפים אותם ומעבירים אותם דרך טחנת מזון.
מוסיפים את הריקוטה, הפרובולון, הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. יוצרים פיצה בגודל 6 אינץ 'בידיים רטובות, בעובי של כ-1/2 אינץ', ולוחצים כל צד של כל פיצה לצלחת מלאה בפירורי הלחם. מניחים בצד עד שהכל נגמר.
במחבת טפלון בגודל 8 אינץ ' מחממים 1 כף שמן עד לעישון.
מניחים פיצה אחת בכל פעם לתבנית ומבשלים כ -4 דקות לכל צד, עד שכל צד חום זהוב כהה.
הניחו את הפיצה המבושלת על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז עד שהכל נגמר. להגשה מניחים את הפיצה על מתלה על דף עוגיות ולתנור שחומם מראש ל -450 מעלות למשך 6 עד 8 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.