פיצה תפוחי אדמה, רוזמרין ובייקון
תפוחי אדמה, רוזמרין, ופיצה בייקון עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 299 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך גבינת פונטינה גס, רוזמרין, בייקון טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: בייקון, תפוחי אדמה, רוזמרין ופונטינה פיצה, פיצה בגריל עם בייקון ורוזמרין, ו פיצה תפוחי אדמה ורוזמרין חדשה.
הוראות
מפזרים בצק מוכן (ראה "הכל על בצק" להלן) עם גבינת פונטינה ורוזמרין קצוץ דק. למעלה עם תפוחי אדמה חדשים, רוזמרין קצוץ, בייקון הודו, וגבינת פרמזן.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
חותכים ל 5 פרוסות, ומגישים.
איפה לקנות אותו: אתה יכול לקבל בצק פיצה בקירור בפיצריה המקומית שלך או בסופרמרקט (סוחר ג ' ו, Whole Foods, וalbertsons לעשות גדולים).
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני שהוא מגלגל אותו החוצה, ולסדר את מתלה התנור שלך במיקום הנמוך ביותר. לאחר מכן בצע את ההוראות האלה, להוסיף תוספות, ואופים.
פיצה prep: מחממים תנור ל 45
מרדדים 1 (1 פאונד) חיטה מלאה או בצק פיצה רגיל קנה בחנות על משטח מקומח קל עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ 'או 13-x 12 אינץ' מלבן. קל לרסס גיליון אפייה גדול עם שמן זית; מפזרים קמח תירס.
להפשיל צדדים 1 אינץ ' כדי ליצור שפה.