פיצולי קרם קרושים
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש יוגורט טבעי סיר, פטל, תמצית vanillan, שקדים הקרקע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע, הדרך המיושנת: קרם קרוש ביסקוויטים, ו Blackberry & cream clotted shortcake.
הוראות
קו 12 חור מאפין טין עם תיבות נייר תנור חום 190C / מאוורר 170C / גז
בקנקן, מערבבים את היוגורט, הביצים ותמצית הוניל.
שים את החומרים יבשים, בתוספת קמצוץ של מלח, לתוך קערה גדולה ולעשות באר באמצע.
מוסיף את תערובת יוגורטי וחמאה מומסת, במהירות לקפל עם מרית או כף מתכת לא מעביד אותו. כפית לתוך המקרים (הם יהיו מלאים למדי) ואופים במשך 18-20 דקות או עד הזהב, עלה קפיצי למגע. מגניב במשך כמה דקות, ואז להרים את העוגות על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. שמור במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא בהקדם האפשרי. (Cupcakes only)
חותכים את צמרות את הקאפקייקס ולהניח בצד. כף מנה של ריבת פטל על גבי כל אחד. למעלה עם כמה פטל וכפיות גדושות בנדיבות של שמנת קרושה מתוך סיר 550 גרם.
שים את צמרות על גב, אז אבק עם סוכר הדובדבן לשרת.