פיצוץ תפוח קרמל דובדבן
דובדבן שקדים קרמל תפוח פיצוץ נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 835 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם שקדים, קרמל עטוף בנפרד, מקלות עץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו פיצוץ תפוח קרמל דובדבן, חג הפסחא פיצוץ רול, ו עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס מקלות עץ 3/4 של הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח.
מניחים תפוחים על גיליון עוגיות מכוסה בנייר אלומיניום משומן קלות.
מניחים את שבבי השוקולד לקערה בטוחה במיקרוגל.
מחממים במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, מערבבים בין כל אחד עד שהשוקולד נמס וחלק. תניח בצד.
מערבבים קרמל ומים בסיר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקרמל נמס והוא חלק. מערבבים בוניל. לטבול כל תפוח לתוך הקרמל בעדינות להפעיל תפוחים סביב הקרביים של סיר לגרד את חלק מהקרמל. לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח באמצעות הצד של הסיר.
רול תפוחים בתערובת של דובדבנים ושקדים.
מניחים על נייר אלומיניום. השתמש בכף לטפטף שוקולד על התפוחים. אם השוקולד עבה מדי, דק על ידי ערבוב עם קצת שמן צמחי. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.