קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פיצות בצל ופטה בקרמל

פיצות בצל ופטה בקרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר גלגלית, בסיסי פיצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. מתכונים דומים: בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, סטייק עם בצל אדום מקורמל, פאטן ודלעת צלויה, ו טארט בצל קרמל.

הוראות

1
לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבצלים לתוך טריזים דקים. פורסים דק את השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מחממים את החמאה והשמן בווק גדול או במחבת, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 15 דקות, מערבבים מדי פעם עד הזהב. מערבבים את הסוכר ומבשלים דקה או שתיים יותר. מתבלים במלח ופלפל. מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
שים את בסיסי הפיצה על שני סדינים משומנים. כפית את תערובת הבצל על בסיסים פיצה. עכשיו להתפורר מעל הפטה ולפזר עם רוזמרין. לטחון על כמה פלפל שחור טפטוף עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים במשך 10 דקות ומגישים עם סלט ירוק.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

פיצה עובדת ממש טוב עם סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Masciarelli מרינה Cvetic Montepulciano D ' Abruzzo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo
#85 Wine Spectator Top 100 of 2014Ruby red with garnet reflections. The bouquet is intense, complex, and full. On the palate, the wine is fruity, flowery and spicy with notes of ripe red berries, blackberries, dry flowers, violets, vanilla, and bitter chocolate.