פיצות בצל ופטה בקרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר גלגלית, בסיסי פיצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. מתכונים דומים: בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, סטייק עם בצל אדום מקורמל, פאטן ודלעת צלויה, ו טארט בצל קרמל.
הוראות
לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבצלים לתוך טריזים דקים. פורסים דק את השום.
מחממים את החמאה והשמן בווק גדול או במחבת, מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 15 דקות, מערבבים מדי פעם עד הזהב. מערבבים את הסוכר ומבשלים דקה או שתיים יותר. מתבלים במלח ופלפל. מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
שים את בסיסי הפיצה על שני סדינים משומנים. כפית את תערובת הבצל על בסיסים פיצה. עכשיו להתפורר מעל הפטה ולפזר עם רוזמרין. לטחון על כמה פלפל שחור טפטוף עם קצת שמן.
אופים במשך 10 דקות ומגישים עם סלט ירוק.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. Masciarelli מרינה Cvetic Montepulciano D ' Abruzzo עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo]()
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo
#85 Wine Spectator Top 100 of 2014Ruby red with garnet reflections. The bouquet is intense, complex, and full. On the palate, the wine is fruity, flowery and spicy with notes of ripe red berries, blackberries, dry flowers, violets, vanilla, and bitter chocolate.