פיצות כדורי בשר ברביקיו בגריל
פיצות כדורי בשר על האש עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 34 גרם חלבון, 37 גרם שומן ובסך הכל 763 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם מלח, רוטב ברביקיו, שמרים מהירים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצות קציצות, פיצות אישיות של קציצות הודו ללא גלוטן, ופיצות עוף ברביקיו.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד שנוצר בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות. מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות.
בינתיים מבשלים קציצות לפי הוראות האריזה.
חותכים כל קציצה לשניים. בקערה גדולה משלבים רוטב ברביקיו ושומרים.
מוסיפים חצאי קציצות; מערבבים לציפוי.
מגלגלים כל חלק ל-6 אינץ'. מעגל. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים בצק, מכוסה, על אש בינונית במשך 1-2 דקות או עד שהקרום שחום קלות.
שכבו את הצד הצלוי של כל פיצה עם תערובת קציצות, גבינה ובצל. מחזירים פיצות לגריל. מכסים ומבשלים במשך 4-5 דקות או עד שהקרום משחים קלות והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.