קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פיצות סבוי-כרוב-ו-Sunchoke

פיצות סבוי-כרוב-ו-Sunchoke
זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב סבוי עם שקדים, סבוי כרוב כבוש, ו עגל על כרוב סבוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
2
מחממים אבן פיצה בתחתית התנור במשך 45 דקות, או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. לסחוט את חצאי הלימון לתוך קערה גדולה של מים ושחרר אותם. לקלף את sunchokes ולהוסיף אותם למים כמו שאתה הולך (כדי למנוע מהם כהה).
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את sunchokes לחתיכות 1 אינץ ' ולהחזיר אותם למי לימון.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים חצי sunchokes, להעביר אותם לסיר בינוני לכסות עם החלב. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד רך, על 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את sunchokes לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף 1/2 כוס חלב פירה. להחזיר את מחית למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מופחת 1 כוס, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הכרוב, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת גדולה אחרת, לחמם את 2 כפות הנותרים של השמן.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את sunchokes הנותרים להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים כמה פעמים, עד פריך, 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12
חותכים את בצק הפיצה לשניים; לעבוד עם חתיכה 1 בכל פעם ולשמור את השאר מכוסה. קמח קל קליפת פיצה או תבנית אפייה שטוחה. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק כדי ליצור סיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
13
תעביר את הכדור לקליפה.
14
מורחים מחצית מחית sunchoke על הסיבוב, משאיר גבול 1/2 אינץ'. לפזר חצי כרוב על מחית, ואחריו חצי sunchokes crisped.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים חצי מהמחלקה למעלה. החלק את הפיצה על האבן החמה או גיליון אפייה משומן ואופים בתחתית התנור במשך כ 4 דקות, עד פריך על הקרקעית מבעבע על גבי.
16
מפזרים את הפיצה עם חצי פקורינו וקורנית, חתוכים לפרוסות ומגישים. חזור עם שאר החומרים כדי להכין פיצה שנייה.
מרכיבים שתצטרך