פיצט קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולה ופריך סראנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצט קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן ופריך סראנו. מנה אחת מכילה 1101 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצק פיצה, גבינת בוראטה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו פנצנלה בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיץ סקווש וזיתים, אננס בגריל, בטן חזיר פריך, בורטן ופיצה ארוגולה, ו לחם תירס בגריל עם אפרסקים, נקניק סראנו וספיק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מברשת קלה 2 דפי אפייה עם שמן צמחי.
להניח את החזיר על גבי שכבה אחת מברשת קלות עם שמן צמחי.
אופים בתנור עד פריך, 10 עד 12 דקות, היפוך באמצע הדרך.
לאחר בצק הפיצה שלך הפשיר, לחלק ל 3 כדורים.
מפזרים קמח (או קמח תירס עבור מרקם) על סביבת העבודה שלך לגלגל כל כדור לתוך מוארך "flatbread," 10 עד 12 אינץ 'ארוך ו 4 אינץ' רחב.
צחצח את שני הצדדים בשמן זית.
ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני גבוה ומטגנים את האפרסקים עם סוכר חום וכמה מלח ופלפל עד קרמל, 3 עד 4 דקות.
מחממים גריל או מחבת גריל גדולה לחום גבוה.
גריל 1 קרום משומן עד שיש לו סימני גריל מכובד, על 2 דקות. להעיף ולאחר מכן שכבה עם 2 כוסות ארוגולה, כף נדיבה של בורטה, כמה אפרסקים קרמל סראנו פריך.
מפזרים מלח ופלפל וסוגרים את הגריל עד שהגבינה נמסה.
הסר מן הגריל ולחזור עם 2 pizzettes הנותרים.