פיצטות עם טפנד זית וגבינת פקורינו
פיצטות עם טפנד זית וגבינת פקורינו דורשות סביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות והרימו עלי טימין, שום, גבינת פקורינו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גבינת חלומי בגריל עם טפנד זית, ברוסקטה עם גבינת עיזים וטפנד זית, ו גבינת עיזים קרוסטיני עם טפנד זית תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים את השום לטפנד. הפרד את בצק הפיצה המוכן / החנות שקנה לחתיכות 1 1/2 אונקיה ומרדד אותם עד 1/8 אינץ ' (אם אפשר, מרדד לעובי הרצוי באמצעות מכונת פסטה). מכסים את החלק העליון של הבצק המרודד בתערובת זיתים ושום.
הניחו את הפקורינו על גבי פיצטה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
אופים את הפיצה במשך 15 דקות או עד חום בהיר (קרקר כמו רזון ומרקם).
מניחים להתקרר כ -10 דקות ומגישים.