פיצת אגס ופרושוטו
אגס ופיצה פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 676 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורטוב של פלפל, חומץ שרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו פיצת אגס ופרושוטו, פיצת אגס ופרושוטו, ו גבינת עיזים, פרושוטו ופיצת אגס (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. פיצה למעלה קרום עם תערובת בצל; מפזרים גבינה.
שכבת אגס פרושוטו על גבי גבינה; מפזרים פלפל.
מניחים על מתלה באמצע התנור.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד גבינה נמסה.
מניחים ארוגולה בקערה בינונית רק לפני ההגשה.
לטפטף חומץ על ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל. פיצה למעלה עם תערובת ארוגולה; לחתוך 8 טריזים.