פיצת עוף ידידותית לבעלה
פיצת עוף ידידותית לבעל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3214 קלוריות, 147 גר' של חלבון, ו 182 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פיצה קרום, גבינת מוצרלה, חצאי חזה עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: פיצת עוף ידידותית לבעלה, פיצה פפרוני קטו ידידותית, ו תבשיל פיצה-סופר מהיר וידידותי למשפחה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת נייר מצופה מגבת; להתפורר כאשר מגניב.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
לחץ על קרום הפיצה המקורר על תבנית האפייה כדי להתאים לגודל המחבת.
מורחים את רוטב ברביקיו באופן שווה על הבצק, ומפזרים עם עוף מגורר, בצל מקורמל, בייקון, גבינת Gorgonzola, ופלפל jalapeno לקוביות. מתבלים בפפריקה ובאבקת שום. למעלה עם גבינת מוצרלה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ותוססת והבצק של הפיצה חום זהוב בתחתית, 15 עד 17 דקות.