מתכון זה מכין 6 מנות עם 340 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צימוקים, כמון טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו וידוי מס '14: פעם ידעתי את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות, סלט פיתות ואפונה, ו לחם פיתה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בקר, שום ובצל עד שהבשר שחום והבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים שומן. מערבבים פנימה תפוח, מרק, חומץ, רוטב עגבניות, מלח, קינמון וכמון; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות. מערבבים צימוקים ושקדים. התאם תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להגשה ממלאים כל חצי פיתה בתערובת בקר ומעליהם פרוסת אבוקדו ובובת שמנת חמוצה.