פיקדילו בפיתות
מתכון זה מכין 6 מנות עם 340 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צימוקים, כמון טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו וידוי מס '14: פעם ידעתי את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות, סלט פיתות ואפונה, ו לחם פיתה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בקר, שום ובצל עד שהבשר שחום והבצל רך.
מסננים שומן. מערבבים פנימה תפוח, מרק, חומץ, רוטב עגבניות, מלח, קינמון וכמון; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל נספג, כ -15 דקות. מערבבים צימוקים ושקדים. התאם תיבול במידת הצורך.
להגשה ממלאים כל חצי פיתה בתערובת בקר ומעליהם פרוסת אבוקדו ובובת שמנת חמוצה.