קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מופולטות

מופולטות
מופולטות דורשות בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו אורגנו, סלמי, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מופולטות, מיני מופולטות, ו מיני מאפולטות קלות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו את 3 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה לתערובת. מערבבים בהדרגה את השמן. מערבבים פנימה את הזיתים והפלפלים הקלויים. מתבלים את הוויניגרט, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
פלפליםפלפלים
זיתיםזיתים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
חותכים את החלק העליון של 1 אינץ ' של כיכר הלחם. הניחו את החלק העליון בצד. חלול את החצאים התחתונים והעליונים של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
4
מורחים מעט מתערובת הזית והפלפל הקלוי על תחתית הלחם וחותכים את הצד העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
לחםלחם
זיתיםזיתים
5
שכבו את הבשרים והגבינות בתחתית הלחם. למעלה עם בצל, ואז ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
בצלבצל
לחםלחם
6
מורחים את יתרת תערובת הזית והפלפל הקלוי על גבי הכריך ומכסים בזהירות עם החלק העליון של הלחם. אפשר להגיש את הכריך מיד או לעטוף את כל הכריך בחוזקה בניילון ולהכניס למקרר יום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
לחםלחם
זיתיםזיתים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
חותכים את הכריך לטריזים ומגישים.

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

מופולטאן בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. יקב שבע הגבעות סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב שבע גבעות סוביניון בלאן
יקב שבע גבעות סוביניון בלאן
זה סוביניון בלאן הוא טעים להפליא עם פירות בהירים ומאפיינים עשב ירוק, עדיין יש עושר בסיסי וכתוצאה מכך יין של גוף בינוני וחומר.זהו אפריטיף מענג וישתלב היטב עם פירות ים וסלטים.