קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו

פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו
פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 2128 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. לך לחנות ותביא את באגט, שאלוט, ביצי שליו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קרוסטיני עם רוסטביף ורימון, קרוסטיני עם רוסטביף וסלסה פרסקה, ו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך crostini: מחממים תנור ל 37
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פרוס באגט לעשר 1/4-ב.- פרוסות עבות באלכסון (שמור שאריות לחם לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה קלות עם שמן ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הגדר פרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד למחבת זהובה חומה ופריכה, המסתובבת באמצע הבישול, כ-15 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו מגניב.
1
לטאטא יחד 1/4 כוס שמן, חומץ, שאלוט, שום, מלח, פתיתי פלפל אדום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
סדק כל ביצה שליו לתוך קערה קטנה או כוס משלו (לנקב את הקרום מתחת לקליפה עם קצה של סכין).
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת בינונית על חום נמוך ומברשים בשמן. שקופית 5 ביצים מקערות למחבת, מחבת כיסוי, ומבשלים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים צהובים בהירים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להעביר ביצים מבושלות למיכל מרופד בנייר שעווה להביא לפיקניק שלך. חזור עם הנותרים 5 ביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מערבבים פטרוזיליה ואורגנו לתוך תערובת שאלוט רק לפני ההגשה. מניחים פרוסת בשר מקופלת על כל קרוסטיני, טפטוף עם קצת רוטב, ומעל עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוז תוסס ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי עבור Fingerfood. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.