פירה בטטה עם תבלינים מרוקאים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו צלעות חזיר מתובלות מרוקאיות עם פירה בטטות, פירה שמנת עם תבלינים חמים, ו בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הוסף מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חום לרתיחה. להפחית את החום; להרתיח בעדינות (מבשלים) על 12 דקות או עד מכרז.
4
ניקוז; להחזיר תפוחי אדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1 כוס היוגורט היווני, החמאה, 3 כפות של הסוכר החום, המלח והתבלינים הנותרים. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 כוס יוגורט יווני ונותר 1 כף סוכר חום עד חלקה.