פירה בייקון מטוגן
פירה בייקון מטוגן דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 592 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו עירית, מלח ופלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פירה בייקון מטוגן, פירה מטוגן., ו פירה מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים קרים. מלח בנדיבות. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים שנחשפו במשך כ 13 דקות, או עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, להמיס 1 כף חמאה לתוך סיר.
מוסיף את שאלוט טחון ו לטחון עד רך.
מוסיף את השמנת ואת שאר החמאה, להיות בטוח לא להביא לרתיחה.
מסננים תפוחי אדמה במסננת. חזור לסיר ומחית עם מחית תפוחי אדמה. ברגע שהם מעוכים לאט מוסיפים את השמנת והחמאה החמים. מערבבים לאט ולא overwork או תפוחי האדמה יהיה כבד.
מוסיפים את השמנת החמוצה ואת הבייקון ומקפלים בעירית.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
חותכים סיבוב בחלק העליון של הלחם. משוך את ולהסיר למעלה, מילואים. משוך את כל הלחם הרך בפנים. תיזהר לא להוציא יותר מדי, כפי שאתה רוצה שזה יהיה כלי הגשה עבור פירה שלך.
מניחים תפוחי אדמה בלחם ומקשטים עם עירית.