פירה גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה גבינה. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, חלב, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו פירה גבינה, פירה גבינה, ו פירה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
להעביר את תפוחי האדמה למעבד מזון.
הוסף 8 אונקיות גבינת צ ' דר, חלב, שמנת חמוצה, חמאה, שמיר עשב, מלח ופלפל. תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים את גבינת הצ ' דר הנותרת, ואז מכסים בנייר אלומיניום
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד הגבינה הוא השחמה קלות, 15 עד 20 דקות יותר.