פירה גבינה ופטרניפ
פירה גבינה ופטרניפ הוא מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. בתוספת זו יש 386 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פלפל גרוס גס, תפוחי אדמה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה פטרניפ , פירה עם פרסניפ וחזרת ופירה פרמזן פטרנית .
הוראות
מקרצפים תפוחי אדמה וחותכים ל-1-in. חתיכות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הפרסניפס, הבייקון, החמאה, המלח, המלח המתובל והפלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שהפרצלונים רכים, תוך ערבוב פעם אחת.
בקערה גדולה, מועכים את תערובת תפוחי האדמה עם גבינת הווארטי, גבינת פרמזן, שמנת ועירית. מערבבים גבינה כחולה.