פירה חלפיניו-תפוחי אדמה מתוקים כוסברה
פירה חלפיניו-תפוחי אדמה מתוקים כוסברה דורש סביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. אם יש לך מיץ תפוזים, בטטות, חתיכות אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו גבינת חלפיניו פירה תפוחי אדמה, צ'דר Jalapeno מחית תפוחי אדמה, ו כוסברה מעורבבת פירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את תפוחי האדמה המתוקים בתנור שחומם מראש עד למכרז, 45 דקות עד 1 שעה. לאחר מכרז, לקלף, ולמקם לתוך קערת ערבוב. בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים את פלפל חלפיניו בתנור, ואופים עד שהעור משתחרר, כ -20 דקות. לקלף, לטחון, ולמקם לתוך הקערה עם תפוחי האדמה.
מוסיפים את החמאה הריכה, מיץ תפוזים וכוסברה; מערבבים עם מערבל חשמלי עד חלקה וקרם. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לתבנית אפייה 1 ליטר.
טפטוף עם חמאה מומסת ומפזרים עם חתיכות אגוז.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם במרכז, כ -20 דקות.