פירה מייפל בורבון בטטה
פירה מייפל בורבון בטטה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 486 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, גרידת לימון, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים, בורבון פירה בטטה, ו בורבון פירה בטטה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על נייר מצופה נייר אפייה לצלות במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד רך מאוד למגע.
הסר מהתנור ולתת מגניב 20 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ביד ולשים את הבשר בקערת מערבל. באמצעות חיבור ההנעה, מערבבים את גרידת לימון ומיץ, סירופ מייפל וסוכר חום.
מניחים את הוויסקי בסיר קטן ומניחים על אש גבוהה.
תן לו לבוא רק לרתיחה ולאחר מכן להטות את המחבת מעט לכיוונך כדי להגדיר אותו בלהבות*.
מוסיפים לתפוחי האדמה יחד עם החמאה.
מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לתבשיל תבשיל 13 על 9 אינץ ' בטוח לתנור. (מתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים לפני, בקירור.)
מפזרים ציפוי על תפוחי אדמה ואופים במשך 20 דקות עד העליון הוא חום זהוב.
לחלופין, אתה יכול פשוט לפזר את החלק העליון של התבשיל עם קצת סוכר חום ו 1/2 כוס פקאן קצוץ.
מערבבים את הקמח, סוכר חום, מלח, פלפל, טימין ופקאנים יחד בקערה קטנה.
מוסיפים את החמאה ועובדים עם האצבעות עד למסה מתפוררת.