קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה מייפל בורבון בטטה

פירה מייפל בורבון בטטה
פירה מייפל בורבון בטטה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 486 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, גרידת לימון, פלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים, בורבון פירה בטטה, ו בורבון פירה בטטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים על נייר מצופה נייר אפייה לצלות במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד רך מאוד למגע.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר מהתנור ולתת מגניב 20 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ביד ולשים את הבשר בקערת מערבל. באמצעות חיבור ההנעה, מערבבים את גרידת לימון ומיץ, סירופ מייפל וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הוויסקי בסיר קטן ומניחים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
תן לו לבוא רק לרתיחה ולאחר מכן להטות את המחבת מעט לכיוונך כדי להגדיר אותו בלהבות*.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים לתפוחי האדמה יחד עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
7
מערבבים היטב.
8
מוסיפים מלח ופלפל ומעבירים לתבשיל תבשיל 13 על 9 אינץ ' בטוח לתנור. (מתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים לפני, בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מפזרים ציפוי על תפוחי אדמה ואופים במשך 20 דקות עד העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לחלופין, אתה יכול פשוט לפזר את החלק העליון של התבשיל עם קצת סוכר חום ו 1/2 כוס פקאן קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
11
מערבבים את הקמח, סוכר חום, מלח, פלפל, טימין ופקאנים יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את החמאה ועובדים עם האצבעות עד למסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק