פירה מייפל בטטות
פירה מייפל בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סוכר חום, קרם כבד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטות, פירה מייפל בטטות, ו פירה מייפל בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על תבנית אפייה מוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש עד רך, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט לפני קילוף הצבת לתוך קערה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה תבשיל 2 ליטר.
מחית את תפוחי האדמה החמים יחד עם חמאה, שמנת, תמצית וניל, סוכר חום, מלח, סירופ מייפל 1/2 כוס, 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים, וביצים.
מורחים פירה בטטה לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את 2 כפות הנותרים של סירופ מייפל, ו 1/4 כוס פקאן.
אופים תפוחי אדמה מתוקים בתנור שחומם מראש עד חם לחלוטין, 30 עד 35 דקות.