קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

פירה עם גרגיר נחלים ובצל ירוק

פירה עם גרגיר נחלים ובצל ירוק
פירה עם גרגר בצלים ירוקים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה חלודה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פירה עם בצל ירוק, פירה הטוב ביותר יש גבינת עיזים, שום בצל ירוק, ו עוף קלוי מהיר עם תפוחי אדמה, בצל וגזרת נחלים.

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף גרגיר הנחלים ו blanch 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
ניקוז. טפיחה יבשה וקוצצים גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה לסיר. מערבבים על חום בינוני עד כל נוזל עודף מתאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להביא חלב כמעט להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים חלב חם, חמאה ושמן לתפוחי אדמה; מחית עד כמעט חלקה. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, לפני המשך.) מערבבים בצלים ירוקים וגרס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
לא מגן מקומילא מגן מקומי