פירה עם כרוב נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פרמזן, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: כרוב פירה תפוחי אדמה, פירה עם גבינת עיזים וכרוב, ו מחית תפוחי אדמה קלה עם כרוב וגבינה עיזים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את תפוחי האדמה, שום, מלח וחמאה בסיר 5 ליטר עם מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקטינים את החום לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
שום
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים במסננת ומסירים את שיני השום. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת ולרסק את תפוחי האדמה עד חלקה באמצעות מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
מסננת
מחבת
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל. מבשלים עד שקוף, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיף את כרוב מרק עוף. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
כרוב
1
מוסיפים את תערובת הקייל, גבינת מסקרפונה, מרק עוף, חמאה, פרמזן, מלח ופלפל לתפוחי האדמה. מערבבים על אש נמוכה עד חלקה מחוממת דרך. מתבלים במלח ופלפל.