פירה עם מרווה וגבינת צ'דר לבנה
פירה עם מרווה וגבינת צ'דר לבנה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, מרווה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פירה צ'דר לבן, פירה צ'דר לבן, ו פירה עם שום, מרווה וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8-עד 10 כוס אפייה. מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 12 דקות.
בינתיים, להמס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפות מרווה; מערבבים עד שהחמאה מתחילה להשחים, כ -3 דקות.
מוסיפים שמנת וחלב; מביאים לרתיחה.
מסננים תפוחי אדמה; לחזור לסיר. מערבבים על חום בינוני עד עודף לחות מתאדה.
להוסיף תערובת שמנת; מחית תפוחי אדמה. מערבבים ב 1 3/4 גבינות כוסות. תפוחי אדמה העונה עם מלח ופלפל.
מפזרים 1/2 כוס גבינה 1 כפית מרווה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
אופים תפוחי אדמה שנחשפו עד מחומם דרך חום זהוב, כ 45 דקות.