פירה קטיפתי
פירה קטיפתי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 250 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חמאה, עירית, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את השמנת עם החמאה בסיר קטן על חום בינוני עד החמאה נמסה; להפריש.
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני עם מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה ואז מוסיפים 1 כפית מלח ומפחיתים את החום ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים מאוד.
ניקוז. להעביר את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ricer לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים בתערובת השמנת החמאה החמה עד שהקרם נספג והתערובת חלקה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל וגומרים אותם על ידי ערבוב בשמן זית 1/4 כוס וזריזת עירית, אם שימוש.