פירה שום צלוי
פירה שום קלוי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פירה שום צלוי, פירה שום צלוי, ו פירה קלוי-שום.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף תפוחי אדמה; פירס עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח. לעטוף שיני שום בנייר כסף.
אופים תפוחי אדמה ושום 1 שעה או עד תפוחי אדמה רכים.
במחבת 8 אינץ', שמן חום רוזמרין על חום בינוני 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רוזמרין הוא ריחני.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; בזהירות כפית תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה. שמור עורות לשימוש אחר או להשליך. להחליק עורות את שיני שום; להשליך עורות.
מוסיפים שום, תערובת שמן ומלח לתפוחי אדמה. מחית עד פלאפי, הוספת חלב עד עקביות הרצוי.