פירה שום של סבתא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה של סבתא שום. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין, ו פירה שום תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לרבעים.
מניחים תפוחי אדמה במחבת 5-6 ליטר ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מחבת כיסוי ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז מבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר על אש נמוכה, לשלב שום, שמנת, וחמאה. מכסים ומערבבים מדי פעם עד השום הוא רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, תערובת שום טהורה.
מסננים תפוחי אדמה, לחזור למחבת, ולהוסיף שום טהור. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר עד חלקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.