קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים

פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים
אם יש לכם פלפל, אגוזי לוז, שמן לוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים, סלט תפוחים וסלרי עם אגוזי לוז קלויים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.

הוראות

1
מניחים שורש סלרי ותפוחי אדמה גדולכדורסל.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מים קרים לכיסוי; תבלינים עם מלח. מביאים לרתיחה מעל בינוני highheat. להפחית את החום; להתבשל עד צמחיכול להיות פירסינג עם מזלג, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ירקות היטב. Pass vegetablesthrough טחנת מזון או תפוח אדמה ricer intosame סיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, להביא שמנת וחלב רקבמבשל בסיר בינוני; removefrom חום. מערבבים ירקות purée constantlyover חום בינוני-נמוך עד לחות עודפת, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מערבבים חמאה לתוך פירה כמה חתיכות בכל פעם, מיזוג בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
Removefrom חום; מקפלים לאט בתערובת שמנת untila צורות פירה חלקה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. עשה קדימה: Purée יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש amicrowave או בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר אזעקה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים purée חם דרך רשת בינוניתלחדור לקערה הגשה (זה עושה את thetexture חלקה במיוחד שמנת).
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף בשמן; לפזר אגוזי לוז מעל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
דַק-דַק-