פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים
אם יש לכם פלפל, אגוזי לוז, שמן לוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים, סלט תפוחים וסלרי עם אגוזי לוז קלויים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.
הוראות
מניחים שורש סלרי ותפוחי אדמה גדולכדורסל.
מוסיפים מים קרים לכיסוי; תבלינים עם מלח. מביאים לרתיחה מעל בינוני highheat. להפחית את החום; להתבשל עד צמחיכול להיות פירסינג עם מזלג, 20-25 דקות.
מסננים ירקות היטב. Pass vegetablesthrough טחנת מזון או תפוח אדמה ricer intosame סיר.
בינתיים, להביא שמנת וחלב רקבמבשל בסיר בינוני; removefrom חום. מערבבים ירקות purée constantlyover חום בינוני-נמוך עד לחות עודפת, כ 2 דקות.
מערבבים חמאה לתוך פירה כמה חתיכות בכל פעם, מיזוג בין תוספות.
Removefrom חום; מקפלים לאט בתערובת שמנת untila צורות פירה חלקה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. עשה קדימה: Purée יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש amicrowave או בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר אזעקה של מים רותחים.
מסננים purée חם דרך רשת בינוניתלחדור לקערה הגשה (זה עושה את thetexture חלקה במיוחד שמנת).
טפטוף בשמן; לפזר אגוזי לוז מעל.