פירות ים גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, אורז, בשר זנב לסרטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו פירות ים גאמבו, פירות ים גאמבו, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה או סיר מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בקמח; בישול עד חלק כהה לצבע של פני). מערבבים ב הבא 11 מרכיבים (טימין - שום) ומבשלים עד ירקות רכים (כ 20-30 דקות-במיה שלי עדיין היה קפוא כאשר הוספתי אותו, אז זה כנראה לקח קצת יותר זמן לבשל מאשר אם השתמשתי במיה טרי או מופשר).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
במיה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להסיר מהחום ולתת לבשל לפחות 30 דקות-עשיתי את החלק הזה בדרך קדימה כך שלי מקורר במשך יותר מ hour.In סיר מרק גדול מביא מרק עוף, מיץ צדפות וקונכיות שרימפס שמורות (אל תשכחו את הקונכיות - הם מוסיפים הרבה טעם) לרתיחה ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר פגזים ולהשליך.מערבבים בתערובת ירקות לתוך מרק ומבשלים עד מעובה מעל חום בינוני.מערבבים עגבניות, פירות ים (צדפות-שרימפס) ומבשלים 20-30 דקות-אבל זה יכול להישמר חם על אש נמוכה מאוד (שמרתי חם שלי במשך יותר משעה וזה היה נפלא).
Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ניבואן עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.