קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פירות ים גאמבו

פירות ים גאמבו
פירות ים גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, אורז, בשר זנב לסרטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו פירות ים גאמבו, פירות ים גאמבו, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה או סיר מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בקמח; בישול עד חלק כהה לצבע של פני). מערבבים ב הבא 11 מרכיבים (טימין - שום) ומבשלים עד ירקות רכים (כ 20-30 דקות-במיה שלי עדיין היה קפוא כאשר הוספתי אותו, אז זה כנראה לקח קצת יותר זמן לבשל מאשר אם השתמשתי במיה טרי או מופשר).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
במיהבמיה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להסיר מהחום ולתת לבשל לפחות 30 דקות-עשיתי את החלק הזה בדרך קדימה כך שלי מקורר במשך יותר מ hour.In סיר מרק גדול מביא מרק עוף, מיץ צדפות וקונכיות שרימפס שמורות (אל תשכחו את הקונכיות - הם מוסיפים הרבה טעם) לרתיחה ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר פגזים ולהשליך.מערבבים בתערובת ירקות לתוך מרק ומבשלים עד מעובה מעל חום בינוני.מערבבים עגבניות, פירות ים (צדפות-שרימפס) ומבשלים 20-30 דקות-אבל זה יכול להישמר חם על אש נמוכה מאוד (שמרתי חם שלי במשך יותר משעה וזה היה נפלא).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מגישים מעל אורז ומפזרים בצל ירוק, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אפונה גויה®אפונה גויה®

מרכיבים

1עלה דפנה, מתפוררעלה דפנה, מתפורר1פלפל חריף, קצוץפלפל חריף, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2ביוןסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות2בצל צהוב בינוני, קצוץאורז, מבושלאורז, מבושל454פלפל האבנרוcrabmeat (השתמשתי crabmeat טופר)crabmeat (השתמשתי crabmeat טופר)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש411פלפל האבנרועגבניות צלויות באשעגבניות צלויות באש3שיני שום, טחון (השתמשתי 3)שיני שום, טחון (השתמשתי 3)4בצל ירוק, קצוץ (מקשט)בצל ירוק, קצוץ (מקשט)454פלפל האבנרובשר זנב סרטנים קפוא, מופשרבשר זנב סרטנים קפוא, מופשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבמיה, פרוס (השתמשתי במיה קפואה)במיה, פרוס (השתמשתי במיה קפואה)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות, מנוקזות וחתוכות לחתיכות בגודל ביסצדפות, מנוקזות וחתוכות לחתיכות בגודל ביס1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק680פלפל האבנרושרימפס, קלופים, פגזים שמוריםשרימפס, קלופים, פגזים שמורים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי (השתמשתי בשמן זעפרן)שמן צמחי (השתמשתי בשמן זעפרן)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח (השתמשתי מחיטה מלאה)קמח (השתמשתי מחיטה מלאה)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ניבואן עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
הרמה הקרירה והגבוהה יותר של קונדדו דו תה יוצרת ביטוי טרי ומדויק של אלבריניו באופן כללי והאתר המסוים הזה מעניק רצף מינרלי עז דרך היין. אף פרחוני, פורח עם ניחוחות אפרסק ומשמש אשר ממשיכים דרך החיך עם מבנה מתוח, פירות טריים מורכבים, משקל בינוני-חיך מאופק, הכל על עמוד שדרה חזק של חומציות מינרלית.