קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פירות ים גאמבו

פירות ים גאמבו
פירות ים גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו מלח, אורז, בשר זנב לסרטנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו פירות ים גאמבו, פירות ים גאמבו, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה או סיר מעל חום גבוה בינוני. מערבבים בקמח; בישול עד חלק כהה לצבע של פני). מערבבים ב הבא 11 מרכיבים (טימין - שום) ומבשלים עד ירקות רכים (כ 20-30 דקות-במיה שלי עדיין היה קפוא כאשר הוספתי אותו, אז זה כנראה לקח קצת יותר זמן לבשל מאשר אם השתמשתי במיה טרי או מופשר).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
במיהבמיה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להסיר מהחום ולתת לבשל לפחות 30 דקות-עשיתי את החלק הזה בדרך קדימה כך שלי מקורר במשך יותר מ hour.In סיר מרק גדול מביא מרק עוף, מיץ צדפות וקונכיות שרימפס שמורות (אל תשכחו את הקונכיות - הם מוסיפים הרבה טעם) לרתיחה ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר פגזים ולהשליך.מערבבים בתערובת ירקות לתוך מרק ומבשלים עד מעובה מעל חום בינוני.מערבבים עגבניות, פירות ים (צדפות-שרימפס) ומבשלים 20-30 דקות-אבל זה יכול להישמר חם על אש נמוכה מאוד (שמרתי חם שלי במשך יותר משעה וזה היה נפלא).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
מגישים מעל אורז ומפזרים בצל ירוק, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

1עלה דפנה, מתפוררעלה דפנה, מתפורר1פלפל חריף, קצוץפלפל חריף, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2ביוןסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות1בצל צהוב בינוני, קצוץצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות2בצל צהוב בינוני, קצוץאורז, מבושלאורז, מבושל454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'crabmeat (השתמשתי crabmeat טופר)crabmeat (השתמשתי crabmeat טופר)1חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש411חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות צלויות באשעגבניות צלויות באש3שיני שום, טחון (השתמשתי 3)שיני שום, טחון (השתמשתי 3)4בצל ירוק, קצוץ (מקשט)בצל ירוק, קצוץ (מקשט)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר זנב סרטנים קפוא, מופשרבשר זנב סרטנים קפוא, מופשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבמיה, פרוס (השתמשתי במיה קפואה)במיה, פרוס (השתמשתי במיה קפואה)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות, מנוקזות וחתוכות לחתיכות בגודל ביסצדפות, מנוקזות וחתוכות לחתיכות בגודל ביס11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, קלופים, פגזים שמוריםשרימפס, קלופים, פגזים שמורים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי (השתמשתי בשמן זעפרן)שמן צמחי (השתמשתי בשמן זעפרן)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח (השתמשתי מחיטה מלאה)קמח (השתמשתי מחיטה מלאה)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו ניבואן עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
הרמה הקרירה והגבוהה יותר של קונדדו דו תה יוצרת ביטוי טרי ומדויק של אלבריניו באופן כללי והאתר המסוים הזה מעניק רצף מינרלי עז דרך היין. אף פרחוני, פורח עם ניחוחות אפרסק ומשמש אשר ממשיכים דרך החיך עם מבנה מתוח, פירות טריים מורכבים, משקל בינוני-חיך מאופק, הכל על עמוד שדרה חזק של חומציות מינרלית.