פירות ים טורטיה לזניה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טורטיה לזניאן של פירות ים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, רוטב פיקנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בקרם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לזניה מאכלי ים, לזניה מאכלי ים, ו לזניה מאכלי ים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים רוטב פיקנטה בבלנדר; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. הניחו בצד. במחבת גדולה מבשלים שרימפס וקאיין בשמן כ -3 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה שמנת ורוטב פיקנטה; מחממים.
מורחים 1/2 כוס רוטב ב -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
שכבה עם שש טורטיות, מחצית מהשרימפס, הסרטנים והרוטב ו 1-1/4 כוסות גבינה. חזור על שכבות. קורעים או חותכים את הטורטיות שנותרו; מסדרים מעל גבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד לבעבע.
תן לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
מקשטים בשמנת חמוצה וכוסברה טחונה אם רוצים.