לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טורטיה לזניאן של פירות ים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שרימפס, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי, רוטב פיקנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בקרם תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לזניה מאכלי ים, לזניה מאכלי ים, ו לזניה מאכלי ים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים רוטב פיקנטה בבלנדר; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה. הניחו בצד. במחבת גדולה מבשלים שרימפס וקאיין בשמן כ -3 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוציאים ומניחים בצד.
4
באותה מחבת, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה שמנת ורוטב פיקנטה; מחממים.