קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פירות מוקרמים עם קלבדוס וסקרפונה

פירות מוקרמים עם קלבדוס וסקרפונה
פירות מוקרמים עם קלבדוס ומסקרפונה עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, סוכר חום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אספרגוס Mascarpone Gratin, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תפוחים חצי אורך (רבע אם גדול), משאיר גזע שלם, חצאים הליבה עם קאטר מלון-כדור. חצי סקל ו forelle אגסים או ברבע bartletts לאורכו, ואז הליבה עם מלונים-כדור חותך ואת הקצוות שורש לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
ממיסים חמאה בצלחת גראטן סגלגלה סגלגלה של 14 על 9 אינץ ' או בתבנית אפייה רדודה של 2 1/2 עד 3 ליטר באמצע התנור, כ-2 דקות. מערבבים ב קלבדוס ו 3 כפות סוכר חום, ולאחר מכן להוסיף פירות יבשים טריים גרידה ולהפוך בעדינות מעיל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים באמצע התנור, הופכים בעדינות פירות ושופכים מדי פעם עם מיצים, עד שתפוחים ואגסים רכים אבל לא מתפרקים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פירות יבשיםפירות יבשים
CalvadosCalvados
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר צלחת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
כפית 1/3 כוס אפיית מיצים מאפייה לקערה ומערבבים מסקרפונה ונשארו 2 כפות סוכר חום. לסדר מחדש את הפירות, לחתוך את הצדדים, בתבנית אפייה כדי ליצור שכבה אפילו, במידת הצורך, ואת תערובת מסקרפונה כפית על פירות. שים סוכר ממתקים במסננת בסדר רשת לנפות על פירות. מטאטאים 3 סנטימטרים מחום עד ממתקים סוכר הוא caramelized, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כָּתֵףכָּתֵף
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
* זמין בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.
1
* פירות ניתן אפוי 2 שעות קדימה מקורר, חשף, אז שמר, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור לפני הוספת מסקרפונה ו צליה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®