פירסטקאקה של משפחת יארנאל (הל-עוגת שקדים נורווגית)
המתכון של Yarnall Fyrstekake של המשפחה (טורט הל-שקדים נורבגי) יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 318 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תפוח שקדים הל טארט, אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, ו עוגיות שקדים נורבגיות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח,אבקת אפייה, הל, ומלח בקערה בינונית; setaside. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/2 cupbutter וסוכר בקערה בינונית עד paleand פלאפי, על 3 דקות. מקציפים חלמון ביצה וחלב. עם מיקסר פועל על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים להכות justuntil בשילוב ביסודיות.
ללטף בצק לכדור; לשבור רבע בצק. טופס כל כדור intoa חתיכה. לשטח כדורים לדיסקים. כיסוי אחרוידיסקי בצק צמרמורת במשך לפחות2 שעות או לילה.
מחבת טארט חמאה.לשבור דיסק בצק גדול לתוך חתיכות קטנות ולפזר על החלק התחתון של מחבת טארט. שימוש בקצות האצבעות שלך, לחץ על בצק על תחתית עד צדדים של מחבת. השתמש בתחתית השטוחה שלכוס מדידה כדי להחליק את פני השטח ואת הקצוות.
מרדדים דיסק בצק קטן על 1/8 " עבה. באמצעות cookiecutters דקורטיבי, לגזור צורות במקום על גיליון אפייה מרופדת נייר אפייה. קרום coverand צינה ו cutouts במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°f. pulse שקדים, אבקת סוכר, הל, ו nutmegin מעבד מזון עד אגוזים הם finelyground.
העברת מרכיבים יבשים לגדולקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח eggwhites ווניל בקערה בינונית פסגות untilmedium טופס. מקפלים בעדינות ביצים לובן למרכיבים יבשים.
להקציף חלמון ביצה ו 2 כפיות מים בקערה קטנה כדי להתמזג. מילוי קרום צונן עם almondmixture; חלק עליון. מסדרים מגזרות על גביםמברשת עם שטיפת ביצים.
אופים טארט עד הקרום והגזרות aregolden חום ומילוי מוגדר, 30-35minutes.
העברה למתלה תיל; בואו cool.DO קדימה: טארט יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.