פיש אנד צ'יפס של פרקר
פיש אנד צ'יפס של פרקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 734 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, אבקת אפייה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה נהדר. נסו בירה מוכה דגים (עבור דגים צ'יפס), בירה מוכה דגים (פיש אנד צ'יפס), ו פיש אנד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
אפוי " צ 'יפס", מתכון כדלקמן
הניחו את פילה בקלה על קרש חיתוך.
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
חותכים את הפילטים לחתיכות בגודל 1 1/2 על 3 אינץ'.
בקערה שלבו את הקמח, אבקת האפייה, גרידת הלימון, פלפל הקאיין, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מקציפים 1/2 כוס מים ואז את הביצה.
יוצקים 1/2 אינץ 'שמן למחבת גדולה (12 אינץ') ומחממים אותה לכ -360 מעלות צלזיוס.
טובלים כל פילה בבלילה, ומאפשרים לעודף לטפטף חזרה לקערה.
מניחים אותו בזהירות רבה לתוך השמן החם. אל תצטופף בחתיכות. התאם את האש לפי הצורך כדי לשמור על השמן בין 360 ל -400 מעלות צלזיוס.מבשלים את הדג מכל צד במשך 2 עד 3 דקות, עד להשחמה קלה ומבושלים.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מפזרים מלח ומגישים חם עם " הצ ' יפס."
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
משפשפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לשניים לאורכם ואז חותכים כל חצי בשליש לאורכם. יהיו לך 6 טריזים ארוכים מכל תפוח אדמה.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית עם שמן הזית, המלח, הפלפל, השום והרוזמרין. עם ידיים נקיות, לזרוק את כל החומרים יחד, ולוודא את תפוחי האדמה מכוסים בשמן.
מורחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת עם 1 לחתוך בצד למטה.
אופים את תפוחי האדמה במשך 30 עד 35 דקות, פונים לצד השני לחתוך לאחר 20 דקות.
אופים עד שהם משחימים קלות, פריכים בחוץ ורכים בפנים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גרי]()
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.