פיתולי גבינה
פיתולי גבינה עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 32 . מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פיתולי גבינה, פיתולי חזיר וגבינה, ו פיתולי גבינה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ושמרים לכל מטרה. בסיר מחממים חלב חמאה, חמאה, סוכר ומלח ל -120 -130 -130; הוסף לתערובת הקמח. מערבבים במהירות נמוכה עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים על נמוך למשך 30 שניות. מקציפים גבוה במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח מלא להכנת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; מחלקים לשניים. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל אחד ל -12 אינץ'. איקס 9-ב. מלבן.
חותכים כל אחד לשלושה 12 אינץ'. איקס 3-ב. רצועות.
שלב גבינה עם 2 כפות קמח מלא שנותר; מפזרים 1/3 כוס במרכז כל רצועה. קירב קצוות ארוכים מעל גבינה וצבט לאטימה.
מניחים שלוש רצועות בצד התפר כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים. רצועות צמה יחד; קצוות מאובטחים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 375 זוגות 20-25 דקות או עד להזהבה. הסר מיד מגלי האפייה למתלים; מגניב.