פיתולי שמנת חמוצה
שמנת חמוצה פיתולים הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 145 קלוריות. מתכון זה משמש 48. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו פיתולי השמנת החמוצה של רן סיידה, פיתולי השמנת החמוצה של אוולין, ו פיתולי שמנת חמוצה גרמנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים.
תן לעמוד 5 דקות. בקערה מערבבים יחד קמח ומלח.
חותכים חמאה קיצור עד חלקיקים הם בגודל של אפונה קטנה. מערבבים פנימה ביצים, שמנת חמוצה, 1 כפית וניל ותערובת השמרים.
מערבבים היטב (הבצק יהיה נוקשה ודומה למאפה פאי).
שלב סוכר לבן וניל שנותר; מפזרים קלות 1/2 כוס על בד מאפה.
מרדדים מחצית מהבצק למלבן.
מפזרים כ -1 כף מתערובת הסוכר בתוספת מעט סוכר בצבע אדום או ירוק. מקפלים מלבן לשלישים (מקפלים קצה אחד של בצק מעל המרכז ומקפלים את הקצה השני ליצירת שלוש שכבות).
תנו לבצק רבע סיבוב וחזרו על גלגול, סוכר וקיפול פעמיים נוספות.
מרדדים לתוך 16-ב. איקס 9-ב. מלבן.
חותכים ל-3 אינץ'. איקס 1-ב. רצועות. טוויסט כל רצועה פעמיים או שלוש פעמים.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים צוננים. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק, תערובת הסוכר והסוכר הצבעוני.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד להזהבה בהירה. הסר מיד עוגיות למתלים.