קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

פיתולי שמנת חמוצה

פיתולי שמנת חמוצה
שמנת חמוצה פיתולים הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 145 קלוריות. מתכון זה משמש 48. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו פיתולי השמנת החמוצה של רן סיידה, פיתולי השמנת החמוצה של אוולין, ו פיתולי שמנת חמוצה גרמנית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד 5 דקות. בקערה מערבבים יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים חמאה קיצור עד חלקיקים הם בגודל של אפונה קטנה. מערבבים פנימה ביצים, שמנת חמוצה, 1 כפית וניל ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מערבבים היטב (הבצק יהיה נוקשה ודומה למאפה פאי).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
שלב סוכר לבן וניל שנותר; מפזרים קלות 1/2 כוס על בד מאפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6
מרדדים מחצית מהבצק למלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מפזרים כ -1 כף מתערובת הסוכר בתוספת מעט סוכר בצבע אדום או ירוק. מקפלים מלבן לשלישים (מקפלים קצה אחד של בצק מעל המרכז ומקפלים את הקצה השני ליצירת שלוש שכבות).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תנו לבצק רבע סיבוב וחזרו על גלגול, סוכר וקיפול פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מרדדים לתוך 16-ב. איקס 9-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים ל-3 אינץ'. איקס 1-ב. רצועות. טוויסט כל רצועה פעמיים או שלוש פעמים.
11
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים צוננים. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק, תערובת הסוכר והסוכר הצבעוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד להזהבה בהירה. הסר מיד עוגיות למתלים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®