קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פיתולים מתובלים טבולים בשוקולד

פיתולים מתובלים טבולים בשוקולד
פיתולים מתובלים טבולים בשוקולד עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 126 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצה, שורש ג'ינג'ר מגובש, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו מדלייני דלעת מתובלים טבולים בשוקולד, תמרים טבולים בשוקולד ממולאים באגוזים מתובלים, ו פיתולי בייקון מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפשירו את דף המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שקל לטפל בו.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות או מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. מערבבים את הביצה והמים במזלג בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
הכניסו את הסוכר והג ' ינג ' ר המגובש לקערת מעבד מזון המצויד בלהב מתכת. מכסים ומעבדים עד שהג ' ינג ' ר קצוץ דק. שמרו 2 כפות מתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים מחצית מתערובת הסוכר שנותרה על משטח עבודה. קפלו את דף המאפה על הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מפזרים את תערובת הסוכר שנותרה על המאפה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מגלגלים את הסדין לריבוע בגודל 14 אינץ'. מקפלים את המאפה לשניים ויוצרים מלבן בגודל 14 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את המאפה לרוחב לרצועות 24 (1/2 אינץ'). סובבו את הרצועות והניחו 2 סנטימטרים זה מזה על הסדינים המוכנים, ולחצו על הקצוות.
8
מברישים את הפיתולים בתערובת הביצים. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים 20 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
הסר את הפיתולים מנייר האפייה לרשת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מניחים את השוקולד בקערה הניתנת למיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה, תוך ערבוב עד השוקולד נמס. טובלים מחצית מכל טוויסט בשוקולד המומס ומניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מפזרים את תערובת הסוכר השמורה. מכניסים למקרר למשך 10 דקות עד שהשוקולד מתקשה. אחסן את הפיתולים בכלי אטום עם נייר שעווה בין השכבות עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי