קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

פיתות

פיתות
אם יש לכם מים חמים, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: וידוי # 14: נהגתי לדעת את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות לחם, פיתות לחם וסלט אפונה, ו סלט פיתות.

הוראות

1
בקערה של מערבל חשמלי כבד חובה מצויד וו בצק, לשלב את השמרים, סוכר, ומים חמים; מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו שמרים לעמוד עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד שכל הקמח כבר שולב והבצק מתאסף לכדור; זה צריך לקחת בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, הופכים אותו למעיל ומכסים אותו בניילון נצמד. אפשר לעלות עד כפול בגודל, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים אבן פיצה גדולה על מתלה התנור התחתון, מחממים מראש את התנור (ואבן) ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אגרוף הבצק למטה, לחלק אותו ל 8 חתיכות, ולאסוף כל חתיכה לכדור; שמירה על כולם מקורעים קלות ומכוסים בזמן שאתה עובד. אפשר לכדורי הבצק לנוח, מכוסים, במשך 15 דקות כך שיהיה קל יותר לגלגל אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
באמצעות מערוך, מגלגלים כל כדור בצק למעגל בקוטר של כ -8 אינץ 'ועובי 1/4 אינץ'. ודא שהעיגול הוא חלק לחלוטין, ללא קמטים או תפרים בבצק, אשר יכול למנוע את הפיתות להתנפח כראוי. כסו את הדיסקים כשאתם מגלגלים אותם החוצה, אבל אל תערמו אותם. שים 2 סיבובים פיתה בכל פעם על אבן פיצה חמה ואופים במשך 3 עד 4 דקות, או עד הלחם מתנפח כמו בלון והוא זהוב חיוור. הביטו היטב, הם אופים מהר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים על מתלה כדי להתקרר במשך 5 דקות; הם באופן טבעי deflate, עוזב כיס במרכז. לעטוף את הפיטות במגבת מטבח גדולה כדי לשמור אותם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)