פיתות טלה עם עגבניות, בצל ירוק ורוטב יוגורט נענע
ניתן להכין את המתכון לפיתות טלה עם עגבניות, בצל ירוק ורוטב יוגורט נענע תוך כ-15 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-46 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 668 קלוריות. מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם מרק עוף, עגבניות שזיפים, לחמי פיתות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 81%. מדף טלה מנגל עם רוטב עגבניות-נענע, פיתות טלה עם רוטב לימון-מנטה, ופיתות טלה עם מלפפון נענע צזיקי דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
עוטפים את הפיתות בנייר כסף ומחממים בתנור נמוך. פורסים דק את הטלה המבושל. במחבת קטנה על אש בינונית מביאים את ציר העוף לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה.
מוסיפים את הכבש הפרוס לחימום חוזר תוך שמירה על לחות.
למחבת שנייה על אש מתונה מוסיפים שמן, סיבוב אחד של המחבת, קוביות עגבניות ובצל ירוק.
מחממים עגבניות ובצל עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ואז מכבים את המבער.
שלבו יוגורט עם כמון, כוסברה ונענע.
להרכבה, מוציאים את הבשר מהמרק החם בעזרת מלקחיים ומנערים את עודפי הנוזלים. מסדרים כמה פרוסות טלה במרכז הפיתה. מעל כל אחת כמה כפות עגבניות ובצל ירוק ורוטב היוגורט.