פיתות לחמים מסורתיים
אם יש לך מים חמים, מלח, קיצור ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחמים מהירים ולחמניות, לחם ארנב הפסחא, ו כריכי פיצה סלופי ג'ו.
הוראות
מפזרים שמרים על מים חמים בקערת ערבוב ולאפשר לעמוד עד השמרים יוצר קצף שמנת, על 5 דקות.
מערבבים ב 2 כוסות קמח, מלח, וקיצור; לנצח במשך 2 דקות עם מזלג. מערבבים כמה שיותר הנותרים 1 1/2 כוס קמח לפי הצורך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש עד חלק וגמיש, ללוש יותר קמח אם הבצק הוא דביק. טופס לתוך כדור, לכסות עם מגבת מטבח, ולתת לנוח באזור חם במשך 15 דקות.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים; פורחים את הידיים ומגלגלים כל חתיכה לכדור. לכסות כדורי בצק עם מגבת מטבח ולתת לנוח במשך 10 דקות. לשטח את הכדורים לתוך סיבובים על משטח מקומח, לכסות עם מגבת מטבח, ולתת לנוח 10 דקות יותר. מגלגלים בעדינות כל כדור בצק למעגל בקוטר של כ -6 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים פיתות לחמים בשכבה אחת על סדינים אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמים פיתה להתנפח, 3 עד 4 דקות. הפוך לחמים עם מרית, חזור לתנור ואפה 2 דקות נוספות.
בואו להתקרר על מדפים תיל לפני חיתוך פיתות לחמים בחצי בעדינות להפריד צמרות תחתיות כדי ליצור כיסים למילוי.