פיתת עוף מרוקאית דורשת סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. אם יש לך פיתה מחיטה מלאה, יוגורט יווני, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו פיתת עוף מרוקאית, עוף מרוקאי עם כרוב מגורר ורוטב טחינה על פיתה, ו כריכי פיתה מרוקאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים (דרך קינמון) בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים עוף, גזר, ותאריכים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזיר
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה