מתכון חמאה קרמל פלאן יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם דלעת סקווש, סוכר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Leche פלאן (פלאן קרמל), פלאן דה קרמלו (פלאן קרמל), ו פלאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעיל 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 1/3 כוס סוכר, 3 כפות מים, וסירופ בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך כדי לפזר סוכר באופן שווה. המשך לבשל 11 דקות או עד הזהב (לא לערבב). מיד לשפוך תערובת סוכר לתוך כוסות פודינג מוכן, להטות במהירות על תחתית המעיל של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים סקווש בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 3 כפות בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקום סקווש ונוזל בישול שמור בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר( כדי למנוע splatters); להתמזג עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים סקווש מחית, 1/2 כוס סוכר, ושאר החומרים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך כוסות מוכנות.
11
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
הסר כוסות מחבת; מגניב על מתלה חוט 15 דקות. כיסוי קל וצינה 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Hacienda לופז דה Haro Tempranillo. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.