קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס

פלאן שוקולד-גבינה שמנת עם רוטב היביסקוס
מתכון שמנת שוקולד גבינה פלאן עם רוטב היביסקוס מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרמילי אניס כוכב, רוטב היביסקוס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו עוגיות שוקולד והיביסקוס עם היביסקוס-Ganache חדורים, Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו פלאן דה קווסו - גבינת שמנת פלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. להפריש מחבת כיכר 8 x 4 אינץ (קיבולת כוס 4), מחבת עוגה עגולה 10 אינץ', או שנים עשר ראמקינס 4-אונקיה. הכינו צלחת חסינת חום או מחבת לפחות 3 אינץ ' עמוק כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את המחבת או ramekins בנוחות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הקרמל, לשלב את הסוכר במחבת קטנה עם המים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, צופה בזהירות עד התערובת מתעבה להיראות כמו סירופ, בועות במהירות, והופך צבע קרמל עשיר. יוצקים במהירות את הקרמל החם למחבת העוגה (או ramekins) ומערבלים כדי מעיל התחתון(ים) וצדדים באופן שווה לפני התערובת מתקשה. תניח בצד ותן להתקרר בזמן שאתה מכין את הפלאן.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
כדי להפוך את פלאן, לשלב את כל חלב חלב מרוכז בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הרום, אניס כוכב, מקלות קינמון, אניסיד, תמציות וניל ושקדים, שעועית וניל ואת הזרעים, מוסקט, ומלח. מביאים בקושי לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
( 23)( 23)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
דבש הדריםדבש הדרים
5
מוסיף את השוקולד, ערבוב עם כף עץ כדי לעזור לו להמיס ולהשתלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
הסר מהחום ותן לתערובת השוקולד המתובלת להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר התערובת היא מגניב, להסיר את שעועית וניל, מקלות קינמון, כוכב אניס עם מזלג או כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
בינתיים, מחממים התנור ל 168°. להקים אמבט מים חמים על ידי הכנת קומקום של מים רותחים ותבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את מחבת העוגה (או ramekins).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
עם כף עץ, לנצח את גבינת שמנת בקערת ערבוב גדולה עד שהתרכך. מקציפים בחלמונים וביצים שלמות, אחד בכל פעם, באמצעות מקציף או מיקסר חשמלי. לאט להוסיף את תערובת שוקולד מקורר, לטאטא להתמזג לחלוטין. מסננים את התערובת דרך מסננת בינונית לתוך מחבת עוגה מצופה קרמל או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
(קיבלר)(קיבלר)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את המחבת או ramekins בתבנית הגדולה השמורה, להחליק לתוך התנור, בזהירות לשפוך מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך החוצה של מחבת העוגה או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים את פלאן גדול במשך כשעה 1; אופים את ramekins במשך 30 עד 40 דקות. אל תצפה שהפודינג יהיה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
הסר מהתנור, הרם ממרחץ המים, ותן להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים במחבת לפחות 3 שעות לפני הפיכת פלאן החוצה על מגש (או מנות בודדות).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מגישים עם רוטב היביסקוס.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
וריאציה: עבור שמנת, גלידת שוקולד עשירה, להמשיך עם אותו מתכון. לקרר את הפלאן בן לילה. למחרת, לגרוף את פלאן ואת קרמל נמס לתוך מיכל של מכונת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן. להקפיא בערך 1 שעה עבור טעם אופטימלי ומרקם שמנת. עושה בערך 4 1/2 כוסות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
Reprinted with permission from The New Taste of Chocolate by Maricel Presilla, © 2009 Ten Speed Press
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
15
מריסל פריסילה היא היסטוריונית קולינרית המתמחה במזונות של אמריקה הלטינית וספרד. היא בעלת דוקטורט בהיסטוריה ספרדית של ימי הביניים מאוניברסיטת ניו יורק וקיבלה הכשרה רשמית באנתרופולוגיה תרבותית.ד " ר פרסלה עשה מחקר רב על החקלאות באמריקה הלטינית—עם דגש מיוחד על גידולים טרופיים, קקאו וחקלאות וניל, וייצור שוקולד. היא נשיאת חברת גראן קקאו (Gran Cacao), חברת שיווק ומחקר מזון באמריקה הלטינית המתמחה במכירת פולי קקאו מובחרים מאמריקה הלטינית. היא השלימה ספר בישול לטיני אמריקאי מקיף עבור W. W. Norton ותרמה מאמרים עבור Saveur, Food & Wine, Food Arts, And Gourmet.היא כותבת טור מזון שבועי עבור מיאמי הראלד והוא נוח כמו שיט במורד האורינוקו כדי לאסוף מתכונים בתחום כפי שהיא מבשלת ב Zafraand Cucharamama, המסעדות הפאן-לטיניות שלה בהובוקן, ניו ג ' רזי. בשנה שעברה היא פתחה Ultramarinos, חנות אמריקה הלטינית ואטליה בישול, גם בהובוקן, ניו ג ' רזי, שם היא מוכרת מרכיבים לטיניים, מזונות מוכנים, שוקולדים מובחרים וקקאו כחול, קו משלה של כמהין עם טעמים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כמהיןכמהין
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא וינה Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
Vina Herminia ליידי תווית Herminia Tempranillo
יין לכבוד אישה, נמרצת, לא קונפורמיסטית ונחושה, הרמיניה. היא עמלה ללא לאות לטובת הקהילה שלה לחקירה ומאתגרת את הנורמות שנקבעו של זמנה. כריזמטי, מחויב, חלוץ. Herminia, האישה כי השראה Bodegas Viña Herminia. צבע דובדבן בהיר ויפה. מאוד טרי ופירותי, עם ניואנסים וניל עדינים. עגול וחלק על החיך, עם טאנין רך ונעים. יין בלתי נשכח שנועד לעורר את הסיפורים המדהימים שלך וליצור רגעים בלתי נשכחים.