קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום

פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום
המתכון פלאן תירס מתוק עם תירס קומקום מוכן בעוד כ-24 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חלב, חמאה, תירס אוזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, תירס קומקום מתובל, ו תירס קומקום מייפל בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום עבור קלח וגרעינים בסיר בינוני ולהוסיף חלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מן החום ואת הכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
תן תלול במשך 1 שעה.
3
הגדר צלחת פאי 9 אינץ ' או 10 עד 15 כוסות קטנות על משטח ברמה.
4
מניחים 1 כוס סוכר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי להרטיב את כל הסוכר. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולאפשר לבשל עד קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר מן החום בעדינות לסובב עד קרמל מגיע צבע ענבר, איפשהו בין דבש סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
יוצקים קרמל לתוך כלי אפייה (ים) רק כדי מעיל התחתון. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
מניחים מתלה במרכז תנור מחממים עד 163°. להגדיר מחבת מוכנה (ים) במחבת עוגה מלבנית גדולה, תנור הולנדי או כלי גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
הסר קלח מחלב וסוחט את כל הלחות העודפת בחזרה לחלב. תשליך את קוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9
מניחים חלב גרעינים בבלנדר פירה. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, שמנת ומלח הנותרים. הגדר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי להמיס סוכר. לפצח ביצים לתוך קערת ערבוב בינונית ולהקציף כדי לטרוף באופן מלא. לאחר תערובת חלב מגיע לרתיחה נמוכה, להסיר מן החום בהדרגה לשפוך לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת רשת דקה, ואז בעדינות לשפוך לתוך כלי אפייה (ים).
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
תנור פתוח ולהגדיר תבנית אפייה גדולה מחזיק כלי קטן יותר(ים) במרכז המדף, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים חמים על באמצע הדרך את הצדדים של כלי פלאן (ים). מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ולתקוע כמה חורים גדולים בנייר כסף. אם אפיית flans בודדים קטנים יותר, לבדוק ולסובב לאחר 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 5 דקות. אם אפיית פלאן אחד גדול, לבדוק ולסובב לאחר 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 10 דקות, הפחתת זמן כל 5 דקות פעם פלאן מתחיל להגדיר סביב הקצוות. פלאן נעשה כאשר הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין די jiggly, אבל לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
הסר מהתנור ומיד(ובזהירות) הסר פלאן (ים) ממים חמים כדי להתקרר על מתלה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, רופף לעטוף עם פלסטיק לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
13
עבור תירס קומקום: לגרד זרעים שעועית וניל לשפשף אותם לתוך סוכר עם קצות האצבעות שלך עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פופקורן מתוקפופקורן מתוק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
14
מערבבים סוכר, שמן, חמאה ומלח בסיר גדול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים מדי פעם כדי למנוע חימום אחיד. לאחר שהחמאה נמסה במלואה ומתחילה להקציף, מוסיפים גרעיני פופקורן וקינמון. מכסים את הסיר ולנער כל הזמן על החום במשך כמה דקות. פופקורן יתחיל לבלוט; תמשיך לרעוד. Popping יהיה בסופו של דבר איטי, כאשר יש כמה שניות בין כל פופ להסיר סיר מחום ולהמשיך רועד עד כל popping מפסיק. מיד לשפוך על קלף או סיליקון מצופה מחבת גיליון להתפשט באופן שווה. ברגע מגניב, לשבור את כל נתחים גדולים. שמור במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
נייר אורזנייר אורז
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
לשרת: אם אתה עשית פלאן גדול, לקבל מגש או צלחת גדולה עם קוטר גדול יותר מאשר מחבת השתמשת. אם אתה עשית flans בודדים, לקבל צלחות רבות כמו flans אתה תגיש. הפעל סכין חיתוך סביב קצה כלי האפייה, כדי להיות בטוח לגרד לאורך כלי השיט כך הקצה פלאן לא משונן. הפוך מגש או צלחת מעל פלאן ובמהירות אבל בזהירות להפוך את כל העניין על כך פלאן נשען הפוך על מגש או צלחת. עבור פלאן גדול, אתה יכול לעזור לו לרפרף החוצה על ידי החזקת הן המחבת ואת המגש ולתת לו כמה שייקים המשרד; עבור כוסות אלומיניום אתה יכול לתקוע חריץ זעיר בחלק העליון כדי לשחרר אותו. אתה יכול להגיד את זה הוא החוצה כאשר קרמל שוטף החוצה סביב פלאן. הרם את המחבת או כוס ישר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מקשטים כל פרוסה או פלאן בודד עם קומקום תירס וכמה פירות יער טריים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן מתוקפופקורן מתוק
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים