פלורידה קי ליים פאי
פאי ליים פלורידה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1274 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תמצית vanillan, גבינת שמנת, מיץ ליים מפתח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, מחבת פריך צרוב פלורידה סנאפר עם פסיפלורה קרם פירות הדר פלורידה וסלט שומר מגולח, מעוטר בחסילונים מוקפצים פלורידה מפרץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, ו 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי.
הוראות
כדי להפוך את מילוי סיד: בקערת ערבוב גדולה, גבינת שמנת קצפת עד רכות.
מוסיפים חלב מרוכז, מיץ ליים, קליפת ליים ומלח. שוט עד התערובת חלקה.
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם. מכסים בניילון נצמד ומקררים ביסודיות.
כדי להפוך ציפוי: בקערה בינונית, קרם שוט עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים תמצית וניל או לימון וסוכר ממתקים. המשיכו להקציף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות.
מניחים ציפוי במסננת בסדר רשת ומניחים מסננת מעל קערה כדי לתפוס נוזל שמתנקז. מכסים לציפוי בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולאפשר לנקז במשך 2 שעות.
לפני ההגשה, להשליך נוזל שהתנקז מציפוי.