פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Florentines. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 620 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. סעו לחנות וקחו לכם חטיפי שוקולד, שקדים חתוכים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-55 דקות. נסו פלורנטין, פלורנטין, ו פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. שמן בנדיבות ועוגיות קמח.
מערבבים קצפת וסוכר יחד עד מעורבב היטב. מערבבים שקדים, קליפת תפוז וקמח. הבצק יהיה דק מאוד.
טיפה על ידי כפית קטנה על גבי גיליון עוגיות. לשטח עם סכין או מרית.
אופים 10 עד 12 דקות או רק עד עוגיות חום קלות בקצוות. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליון עוגיות. מגניב על מתלה תיל.
ממיסים חטיפי שוקולד על אש נמוכה. הפוך עוגיות; להפיץ עם שוקולד. אפשר לייבש 8 שעות בטמפרטורת החדר או עד שהשוקולד הופך מוצק. אחסן במיכל מקורה או במקרר.