פלורנטינים
פלורנטין יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, חמאה, גרידת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 36 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 25%. נסו פלורנטינים, פלורנטינים, ו פלורנטינים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקם את המתלה במרכז התנור ומחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרפדים נייר אפייה גדול וכבד בנייר אפייה. מערבבים את השקדים, הקמח והקליפה בקערה בינונית. מערבבים את הסוכר, החמאה, השמנת והדבש בסיר בינוני כבד על אש בינונית עד שהסוכר מתמוסס. מביאים את התערובת לרתיחה.
מוציאים את המחבת מהחום. מערבבים פנימה את תערובת השקדים. מצננים את הבלילה למשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בעזרת 2 כפיות בלילה לכל עוגיה, כף 8 תלוליות מהבלילה על תבנית האפייה המוכנה, ומרווחות זו מזו באופן שווה (העוגיות יתפשטו). משטחים מעט את הבלילה בעזרת האצבע.
אופים את העוגיות עד שהן תחרה וחומות זהובות, כ -10 דקות. החלק בעדינות את נייר הקלף עם העוגיות על מתלה והתקרר לחלוטין.
מעבירים את העוגיות למגבות נייר. חזור על הפעולה עם הבלילה שנותרה, מרפד את ניירות האפייה בקלף נקי לכל אצווה. (העוגיות יכולות להתבצע עד לנקודה זו 2 חודשים קדימה. מצננים לחלוטין ואז מאחסנים אטום במקפיא. להפשיר לפני שתמשיך.)
מערבבים את השוקולד בקערה המונחת מעל סיר מים רותחים עד שהשוקולד נמס.
מורחים את השוקולד המומס על תחתית 1 עוגיה. למעלה עם עוגיה שנייה, בצד התחתון למטה, לחיצה קלה לדבוק. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות והשוקולד.