אם יש לכם כ -45 דקות במטבח, פלחי תפוחי אדמה קלויים עם רוסט ובטטה עשויים להיות מתכון נהדר לצמחונים ללא גלוטן ולקטו-אובו שכדאי לנסות. תמורת 47 סנט למנה , תקבלו תוספת ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת שום, שמנת, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון כפית של 87% , המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פלחי תפוחי אדמה קייג'ון , פלחי תפוחי אדמה מטוגנים במחבת , ופלחי תפוחי אדמה אפויים עם קינמון .
הוראות
1
חותכים כל בטטה ובטטה לאורכם לשמונה פלחים; מניחים בשתי תבניות אפייה משומנות בגודל 15 אינץ', 10 אינץ', ו-1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
טפטפו שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
3
ערבבו את התבלינים; פזרו על תפוחי האדמה וערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שהבצק רך, תוך הפיכה פעם אחת.