פלמייר אגוזי לוז
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לאוסף שלך, אגוזי לוז עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 268 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. תמורת 52 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 2 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אם יש לכם ממרח שוקולד-אגוזי לוז, אגוזי לוז קלויים, בצק עלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם ציון ספונקולרי של 29%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שוקולד לוז פלמייר, גבינה פלמייר ופרושוטו.
הוראות
להניח בצק עלים שטוח על משטח עבודה.
מורחים ממרח שוקולד-אגוזי לוז על בצק עלים ומפזרים אגוזי לוז.
מתחילים עם קצה ארוך של המאפה, מגלגלים מאפה בחוזקה סביב המילוי, מפסיקים באמצע. חזור על הפעולה עם הקצה הארוך הנגדי, ופוגש את הגליל הראשון. מקררים עד לצינון, כ-30 דקות.
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
חותכים את המאפה לפרוסות בגודל 3/4 אינץ'. מסדרים פרוסות על נייר אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 6 עד 7 דקות. הופכים את העוגיות וממשיכים לאפות עד שהן פריכות, 4 עד 5 דקות נוספות.
יין מומלץ: יין מבעבע, קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti, ורוד נוצץ
יין מבעבע, שמנת שרי ופורט הם הבחירות המובילות שלי עבור פאלמייר. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.